Kuhinjski i trpezarijski nameštaj, futrix

Kuhinjski i trpezarijski nameštaj

Kuhinje su mesto okupljanja svake porodice u ova turbulentna i brza vremena kada je sve manje mogućnosti da kompletna porodica vreme provede zajedno. Kuhinja je često i mesto gde se okupljaju gosti, tako da je možemo svrstati u kategoriju centra za druženje u Vašem domu.

Kuhinja je najvažniji prostor u svakom domu i zato treba da bude napravljena i uređena po Vašoj želji i meri. Njen dizajn i izgled pozitivno utiču na raspoloženje i daju energiju za dan koji Vas očekuje.

Dobra organizacija kuhinjskih elemenata život čini lakšim i može biti od velike koristi kada žurite na posao.

Svaka kuhinja nosi neku svoju priču i uspomene. Vama je potrebna posebna, napravljena kako ste zamislili, jer će taj divan prostor dati poseban ukus onome što kuvate.

Naše kuhinije ili kuhinje po meri su dizajnirane namenski za Vaš prostor. Mogu biti urađene ili po vašem nacrtu ili po projektu naših arhitekata.

Kombinacija materijala i boja na vidnim delovima kuhinje u najvećoj meri utiču na dizajn i estetiku. U zavisnosti od Vaše želje, kuhinjske frontove izrađujemo od univera, furniranog medijapana, medijapana lakiranog poliuretanskim bojama.

Funkcionalnost i kvalitet kuhinje tokom perioda eksploatacije najviše zavise od izbora okova. Zbog garantnog roka u trajanju od 5 godina koji dajemo, nudimo Vam isključivo okove vodećih proizvođača iz Nemačke (Hettich i Hafele) i Austrije (Blum) čuvenih po pouzdanosti i dugovečnosti svojih proizvoda zahvaljujući primeni najsavremenijih tehnologija.

Naša firma Futrix group za Vas izrađuje kuhinje po meri. Pomažemo Vam da u isto vreme imate savremeno dizajniranu i funkcionalnu kuhinju.

Pogledajte veliki asortiman kuhinjskog i trpezarijskog nameštaja u našoj online prodavnici
Kuhinjski i trpezarijski nameštaj, futrix

Brzi upit