Nameštaj za dnevne sobe, futrix

Nameštaj za dnevne sobe

Futrix group učiniće sve da Vaša dnevna soba ulepša porodične trenutke, da Vas njena udobnost opusti kada ste sami i da njen izgled čini da se gosti u njoj osećaju prijatno.

KOJA JE NAŠA PRIČA?

Izgled dnevne sobe ponekad ljudima dočarava ono što im ne možete odmah reći o sebi. To je kao pisanje priče o ukućanima, ali ne rečima, već dizajnom, idejama i nameštajem po meri.

Dnevnu sobu treba prilagoditi svim ukućanima, jer tu se odvija veći deo njihovog dana, ali i gostima, koji će pamtiti udobnost i prijatnu atmosferu Vašeg doma.

Danas postoji veliki izbor modela, boja i kombinacija, ali samo Vi možete pronaći ono što podseća na želje i interesovanja Vaše porodice i Vas.

Za samo nekoliko minuta gosti mogu da upoznaju stil i način života domaćina.

Razmislite na koji način bi ste predstavili sebe i svoju porodicu. Osmislite boje, dizajn nameštaja, kao i raspored. Mi ćemo se potruditi da Vašu zamisao pretvorimo u stvarnost. Naravno, tu smo i da Vam damo savet ili predlog za uređenje dnevne sobe.

Kod nas možete uraditi dnevnu sobu po Vašim merama od univera 18mm kao I farbanog medijapana.Takođe možete promeniti dezen kao i ručice.

Pogledajte veliki asortiman nameštaja za dnevne sobe u našoj online prodavnici

Poslovni objekti

Brzi upit