Nameštaj za predsoblja, futrix

Nameštaj za predsoblja

Predsoblje je komad nameštaja na koji prvo nailazite ulaskom u dom i koji vam privlači pažnju. Sa čivilukom ili ogledalom, sa fiokama ili bez njih, predsoblje je detalj u hodniku koji ostavlja utisak na posetioce vašeg doma. Hodnici i predsoblja su uglavnom mali prostori u koje je vrlo teško smestiti nameštaj koji će biti funkcionalan ali i dekorativan.

Naš nameštaj ispunjava sve funkcionalne zahteve: dovoljno prostora za odlaganje, prostor za sedenje i ogledalo. Cipele, jakne i kaputi, kao i sav ostali pribor smešteni su u ormarić i na zidnim kukama.

Da mali prostor može delovati lepo i zanimljivo dokazuje naš nameštaj za hodnik koji ispunjava sve Vaše zahteve za odlaganje jakni i cipela. Naši modeli koji su privukli najviše našu pažnju su pojedinačni osnovni elementi koji se spajaju u celinu. Modularni elementi se kače na zid u željenom rasporedu. Kod nas možete uraditi predsoblje od univera 18mm kao i farbanog medijapana. Takođe možete uraditi po Vašim merama, promeniti dezen, ručice kao i čiviluke.

Odaberite predsoblje koje će  zadovoljavati vaše potrebe, sa  željenim dimenzijama po meri Vašeg prostora.

Pogledajte veliki asortiman nameštaja za predsoblja u našoj online prodavnici

Nameštaj za predsoblja, futrix

Brzi upit