IZVOĐENJE RADOVA

Prava vrednost stambenog prostora je pre svega napraviti osećaj toplog doma i diskretnog odnosa vlastitog enterijera u njemu. Naš zadatak je da svojim iskustvom i umećem izrazimo taj osećaj i taj odnos, a da pri tome ne dozvolimo da se naruši ravnoteža funcionalnosti prostora. Sve što smo projektom enterijera definisali sada treba spovesti u delo. Raspoloživ prostor koji nam je dat treba transformisati u projektom predviđeno.

Izvodjenje radova

➤  PRIPREMNI RADOVI

Mnogo se razlikuje da li se radovi izvode u novim prostorima i tada su pripremni radovi svedeni na minimum, ili se radi renoviranje ili adaptacija starog prostora gde ima dosta pripremnih radova.

➤  DEMONTAŽE, RUŠENJA

Radovi koji obuhvataju kako im i sam naziv kaže rušenje svega što je potrebno kako bi se težilo ka novoprojektovanom stanju bilo da su to pregradni zidovi, demontaža postojećih podnih obloga, sanitarija, plafonskih konstrukcija i slično.

➤  INSTALATERSKI RADOVI

Radovi koji su obuhvaćeni u ovoj kategorizaciji su elektroinstalaterski, radovi na instalacijama vodovoda i kanalizacije, multimedijalne instalacije, video nadzor, grejanje i klimatizacija.

➤  IZOLATERSKI RADOVI

Obično su to radovi hidroizolacije u kupatilima, termoizolacioni radovi kao i radovi na zvučnoj instalaciji.

➤  KERAMIČKI RADOVI

Naravno da je u pitanju postavljanje podnih i zidnih keramičkih ili granitnih pločica, kao i postavljanje prirodnog ili veštačkog kamena u enterijerima.

➤  PODOPOLAGAČKI RADOVI

Obuhvataju postavljanje podnih obloga kao što su parketi, laminati, brodski pod, patos daske, vinil ploče, itisoni, linoleumi i slično u zavisnosti šta je projektom predviđeno.

➤  SUVOMONTAŽNI GIPSARSKI RADOVI

Podrazumeva radove gde se od gipsanih ploča prave zanimljive plafonske ili zidne konstrukcije, oblažu postojeći zidovi, a mogu se praviti i novi pregradni zidovi na aluminijumskim podkonstrukcijama.

➤  MOLERSKO FARBARSKI RADOVI

To su radovi koji daju krajnju nijansu poslovima koji su prethodili. Obuhvataju gletovanje zidnih i plafonskih površina, bojenje poludisperzivnim bojama, izradu neke dekorativne tehnike, oblaganje zidova tapetama, postavljanje ukrasnih lajsni i drugo.

➤  OSTALI POTREBNI RADOVI U ENTERIJERU

Čitav tim vrednih, uspešnih, odabranih i stručnih ljudi radi s jednim ciljem – da za Vas napravi prostor po predviđenom projektu u kojem ćete Vi i Vaša porodica živeti i zvati ga domom.

Brzi upit