PROJEKTOVANJE ENTERIJERA

Dobra kuća je ona u kojoj je život dobar. Takvu kuću težimo svi da napravimo i takva kuća je u stvari dom.  Projektovanje takvog doma je čista umetnost u kojoj se u pravoj meri mora iskombinovati svaki detalj, boja, materijali, osvetljenje, nameštaj ali i veliko znanje i veština koja se stiče dugogodišnjim radom i iskustvom. Svaki dom nosi pečat svoga vlasnika i njegovog privatnog života. Naša kuća je tu da Vam svojim dugogodišnjim iskustvom pomogne da zajedno realizujemo svaku Vašu želju i pomognemo Vam da napravimo Vaš dom iz snova. Nudimo Vam sledeće faze projektovanja.

 

Projektovanje enterijera

➤  IDEJNO REŠENJE

Moramo zajedno definisati šta nam je projektni zadatak, čemu težite, šta biste želeli, kakav je koncept i kakve materijale želite. Mi ćemo na osnovu toga uraditi rešenja sa varijantama, dispozicijom nameštaja i 3D vizuelizaciju idejnog rešenja enterijera.

➤  IDEJNI PROJEKAT

Kada smo definisali i odradili idejno rešenje prelazimo na drugu fazu u kojoj se posvećujemo detaljima. Imamo definisanu osnovu sa dispozicijom nameštaja, potrebni su nam detalji podnih obloga, dispozicija elektroinstalacija, osnova plafona sa dispozicijom rasvete, detalji i boje na zidovima, 2D prikazi i izgled preseka.

➤  GLAVNI PROJEKAT

Kada se usvoji idejni projekat prelazimo na sledeću fazu koja je glavni projekat. To će ujedno biti i projekat na osnovu kojeg će se izvoditi potrebni radovi u enterijeru. Potrebni su nam svi prilozi koje imamo iz idejnog projekta, sve radimo u detaljnijoj krupnijoj razmeri i sastavlja se specifikacija materijala.

➤  KOORDINACIJA, ORGANIZACIJA I NADZOR NAD IZVOĐENJEM RADOVA U ENTERIJERU

Naš stručni tim Vam može pomoći i u ovom segmentu ukoliko su Vam ove usluge potrebne kako bismo do kraja propratili sve radove i kako bi ono što smo zajedno isplanirali sproveli u delo i stvorili dom.

Brzi upit